A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

«Все для людей громади!» - під таким гаслом працюють медики Дружбівської міської лікарні

Дата: 26.12.2019 10:34
Кількість переглядів: 1677

Фото без опису

І в цьому їм допомагає керівництво міської ради, піклуючись і про забезпечення кадрами, і про сучасне матеріально-технічне наповнення.

По країні «Фейсбук» почала гуляти інформація, мовляв, у Дружбі для лікарні купили диван за 50 тисяч гривень. Так, останнього часу, керівництво Дружбівської громади, КНП «Дружбівський центр первинної медико-санітарної допомоги» міської ради дуже багато зробили для розвитку, удосконалення системи надання медичних послуг жителям всієї громади. -50 тисяч гривень за диван, - сміється головний лікар Михайло Супрун, - то, зрозуміло, велике перебільшення. Ми їх придбали 11 штук. Причому для діточок – більш веселого, блакитного кольору. Та хіба тільки дивани закупили для лікарні?

Фото без опису

Між керівництвом лікарні та Дружбівської міської ради встановлено такі робочі взаємовідносини, котрі базуються на головному принципові: спільно, максимально задовольняти запити хворих, і робити все для комфортабельного обслуговування громадян, що приходять в лікарню.

Фото без опису

Для діагностики хворих громада придбала два апарати УЗД, один японського виробництва, другий – німецького. Ціна обох сягає до мільйона гривень! Зате до Дружби віднині з’їжджаються пацієнти з усіх-усюд, щоб зробити УЗі серця, черевної порожнини… Зрозуміло, що за ці обстеження береться плата. Але куди ідуть зароблені гроші? Злі язики шепочуть: «До кишені лікарів…».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Дещо розчаруємо. За «узі- кошти» в лікарні цього року придбали не тільки дивани - меблі для кабінетів лікарів, для пацієнтів, що чекають у черзі, центри-фугу для лабораторії за 32 тисячі гривень…

Фото без описуФото без описуФото без опису

У лікарні, у який кабінет не нині зайдеш, завжди пацієнти, всюди затишно і по-сучасному обставлено технікою, меблями. У стоматологічному кабінеті осторонь сиротою стоїть вже застаріле крісло, а поруч, у сучасному, придбаному за кошти громади ( 64 тисячі гривень), лікар оглядає школярку.

Фото без опису

І медперсонал, і лікарі Дружбівської лікарні ( занадто казенна і довга, невимовна назва - … «…центр первинної…» ) повністю задіяні у благородній справі охорони здоров’я мешканців міста, всієї громади.

На це і спрямовані їх зусилля. А керівництво міської ради робить все для того, щоб нинішні реформи у галузі медицини, якомога менше торкалися, зі свого негативного боку, медперсоналу Дружби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь