A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

КАРАНТИН ТА ОБМЕЖУВАЛЬНІ ЗАХОДИ В ДРУЖБІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 18.03.2020 14:15
Кількість переглядів: 1192

Розпорядженням міського голови від 17 березня 2020 р. № 17-ОД «Про забезпечення заходів щодо попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену короновірусом COVID-19 на території Дружбівської міської ради», з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію запроваджено карантинні заходи.

З 18 березня заборонено проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб. Дозволено лише заходи, необхідні для забезпечення роботи органів державної влади.

Заборонено роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування, закладів культури та спорту, ринків в тому числі стихійних, закладів торгівельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торгівельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь