A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

У ДРУЖБІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ІНВАЛІДА

Дата: 01.12.2018 12:55
Кількість переглядів: 947

Фото без опису

 

30 листопада з нагоди Міжнародного дня інвалідаміським Палацом культури проведенокультурно-розважальну програму «Повір у себе» для дітей-інвалідів на базі НВК: ЗОШ І – ІІІ ст - ДНЗ.

Безумовно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав інвалідів і їх участі в житті суспільства. На долю цих людей випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

В цей день заступник міського голови АнтонінаШаповалова, представник народного депутата А.Л. Деркача Оксана Сварцова, протоієрей Свято-Михайлівського храму отець Анатолій з подарунками та теплими словами завітали до дітлахів.

Культурно-розважальна програма складалась з конкурсів, вікторин, перегляду мультфільмів та частування солодощами.Привернула увагу присутніх і виставка мистецьких виробів, виготовлених дітьми-інвалідами.

Щиросердно дякуємо всім, хто небайдужий до проблем осіб з обмеженим фізичними можливостями, хто має щедре серце та знайшов можливість привітати та подарувати гарний настрій та добре слово малечі. Адже завдяки Вам ми можемо робити добро тим, хто найбільше цього потребує.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь