A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

ЮВІЛЕЙНИЙ КОНЦЕРТ НАРОДНОГО АМАТОРСЬКОГО ВОКАЛЬНОГО АНСАМБЛЮ «ДРУЖБЯНОЧКА»

Дата: 26.12.2018 09:49
Кількість переглядів: 1016

24 грудня у міському Палаці культури відбувся святковий концерт з нагоди 15-ти річного ювілею та присвоєння звання «народний» аматорському вокальному ансамблю «Дружбяночка» (керівник П.О.Чоботар).

За роки існування вокальний ансамбль приймав участь у всеукраїнських, обласних, районних фестивалях та конкурсах, де отримував призові місця та перемоги. Так,14 років поспіль, починаючи з 2004 року ансамбль у районному огляді-конкурсі фольклорних колективів  «Народні джерела» постійно посідає призові місця та тричі стає володарем «Гран – прі!».

З дня створення колективу і по сьогоднішній день, вокальний ансамбль «Дружбяночка» - прикраса будь-якого свята, учасники користуються повагою і любов'ю глядачів, кожен виступ – це незмінний успіх.

Зі святом ансамбль привітали міський голова – Є.І.Харитонов, предсатвники народного депутата України А.Деркача та Сумської обласної ради К.О.Товстухи, начальник відділу культури і туризму Ямпільської РДА О.В.Рябуха, начальники структурних підрозділів міської ради, колеги та багато інших, які вручили цінні подарунки.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь