Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

Так гартується «Доблесть»!

Дата: 12.02.2019 15:16
Кількість переглядів: 1716

Фото без опису

Так гартується «Доблесть»!

Дружбівська громада завжди славилась особливим ставленням до виховання підростаючого покоління. Велику увагу тут приділяють становленню патріотичного світогляду юнаків та дівчат, спортивному гартуванню молоді.

Причому участь у організації виховного процесу, фінансуванні затрат на нього,  беруть самі дружбівчани, яким не байдуже майбутнє рідного міста.

Нещодавно в Журавці, мікрорайоні міста залізничників, відбулось віншування 7-ї річниці від дня створення військово-патріотичного спортивного клубу «Доблесть».

По суті, цей клуб існує вже біля двадцяти років. Та  юридично зареєстрували його саме у 2012 році.

Депутат міської ради Олексій Котляров, разом з однодумцями, помічниками, за ці роки зміг дати путівку у доросле життя багатьом своїм землякам. Спортсмени клубу завойовували і завойовують безліч нагород на районних, обласних, всеукраїнських змаганнях з різних видів спорту. Та головне – вони виростають сильними патріотами, гідним своєї Батьківщини.

Вихованці «Доблесті»  мають високі державні нагороди  за самовіддану охорону рубежів незалежної України.

Військово-спортивні змагання на честь 7-ї річниці від Дня заснування «Доблесті» показали, що клуб продовжує розвиватися і йому не загрожує гальмування.

Юнаки та дівчата змагалися у спритності збирання бойового автомата, стрільбі з пневматичної гвинтівки, підтягуванні, штовханні штанги… Досвідчені інструктори, колишні вихованці «Доблесті» рахували завойовані бали…

Голова військово-патріотичного спортивного клубу «Мужність» міста Глухів Кирило Ященко вручив спортсменам з Дружби похідний казанок, і побажав колегам яскравого вогню під ним в час далеких походів.

Мер Дружби, Євген Харитонов,  подарував юним спортсменам боксерські рукавички, закликав їх любити малу Батьківщину і робити все для того, щоб Дружбівська громада стояла в ряду кращих в Україні.

Всі переможці в номінаціях отримали від депутата міської ради, беззмінного керівника «Доблесті» Олексія Котлярова нагороди.

І довго ще, за чашкою чаю та кави, цукерками та тортами у стінах спортивної зали Журавки, лунали спогади ветеранів та мрії вголос хлопчиків та дівчаток. «Доблесті» є чим гордитися. «Доблесть» знає, що вимріяного можна досягти тільки завдячуючи наполегливій праці.

І, зрозуміло, допомозі старших товаришів!

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь