A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

15 лютого –день вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Дата: 14.02.2019 10:53
Кількість переглядів: 1126

 

Фото без опису

 З цієї нагоди 12 лютого 2019  працівниками міської публічної бібліотеки та Палацу культури організовано та проведено захід – історичний хроноскоп «Афганістан – мій біль, моя пекуча пам’ять…» Із словами вдячності до воїнів –інтернаціоналістів  звернулись І заступник Дружбівського міського голови –Пашковський О.В. та учасник антитерористичної операції, директор міського Палацу культури  Коритник Ю.В.

   В ході зустрічі ведучі  пригадали наших земляків, які не повернулись з війни, розповівши коротку біографію про кожного. Це - Артеменко В.М. (Дружба), Мокрушин  А.Г. (Дружба), Ошомок С.О.(Ямпіль), Шуляк О.С. (Грем’ячка), Товстуха М.В. (Ржане).

 Учениці 9 класу  Дружбівського НВК:ЗОШ І –ІІІ ст.-ДНЗ Маханькова Юлія та Листопад Марія декламували вірші «Пам’ять», «Балада про афганця» та ін. У виконанні О.Малая лунали тематичні пісні про Афганістан.  Учні 10 та 11 класів з цікавістю слухали події афганської війни від Сапсая Валерія Михайловича та Басова Юрія Володимировича –  присутніх воїнів - інтернаціоналістів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь