A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

Жінок Ямпільщини зі святом привітав Андрій Деркач

Дата: 08.03.2019 12:18
Кількість переглядів: 997

Фото без опису

Сьогодні, напередодні Міжнародного Дня прав жінок і миру, у Дружбі , не порушуючи давньої традиції, з візитом побував народний депутат Верховної Ради України Андрій Деркач.

У Дружбівській громаді Андрія Деркача та депутата Сумської обласної ради Олега Бояринцева , зустрічали в міському Палаці культури голова Дружбівської міської ради Євген Харитонов.голова Ямпільської районної ради Ольга Губар, голова райдержадміністрації Ірина Панченко.

Не дивлячись на те, що  Палац культури знаходиться у стані активного ремонту, гості по достоїнству оцінили затишок і тепло культурної оселі, активність гуртківців, які займалися в окремих, вже відремонтованих приміщеннях, досконалість виставки художніх творів Руслани Ключко.

Переповнений зал бурхливими оплесками зустрів теплі слова вітання народного депутата Андрія Деркача до жіноцтва громади. Андрій Леонідович вручив представницям трудових колективів, культурних, освітніх, лікарняних закладів почесні грамоти, квіти та цінні подарунки.

А в перервах між урочистостями, концертними номерами, до народного обранця йшли і шли його виборці з наболілими питаннями. Досвід роботи штабу Андрія Деркача свідчить, що проблеми заявників вирішуються позитивно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь