A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

Меморіальну Дошку пам’яті земляку, Артему Гульцьо, відкрили вдячні громадяни Дружби

Дата: 04.09.2019 15:29
Кількість переглядів: 1568

Фото без описуСьогодні, біля парадного входу до Дружбівської філії міської школи, під час траурних урочистостей,  було відкрито меморіальну Дошку  випускникові школи, кавалерові ордена «За мужність» ІІІ-го ступеня (нагороджений посмертно) Артемові Гульцьо.

Фото без опису

Дружбівська громада, міська рада,  системно займаються великою справою – збереженням памяті в серцях і душах людей про кращих мешканців громади, виховуючи підростаюче покоління на прикладах подвигів земляків.

Фото без опису

Найшанованішими гостями дружбівчан,  під час траурного заходу, зрозуміло, були мама героя, Людмила Леонідівна, дружина – Надія, та маленькі синочки – 5-річний Данилко та 2-річний Микита.

Фото без описуФото без опису

Ольга Шрамченко, завідувач філії школи, перший заступник міського голови Антоніна Шаповалова, учасник бойових дій на сході України, прапорщик прикордонної служби Олександр Огієнко у своїх виступах ще раз підкреслили, що пам’ять про Артема Гульцьо, не зітреться з роками з терен історії.

Фото без опису

Районний військовий комісар, підполковник Олександр Яловенко, від імені всіх воїнів низько вклонився матері героя, Людмилі Леонідівні…

Фото без опису

Меморіальну дошку Артемові Гульцьо, громада доручила відкрити Ямпільському районному військовому комісару підполковнику Яловенку та прикордоннику, учаснику АТО на сході України,  прапорщику Огієнку.

Фото без опису

Настоятель Дружбівського храму  Святого Миколая,  отець Анатолій, при велелюдному зібранні, відчитав молебен за загиблими та окропив меморіальну Дошку Артемові Гульцьо.

Фото без описуФото без опису

Море живих квітів поклали дружбівчани в цей незабутній день до вже двох портретів на мармурі: Артемові Гульцьо та воїну – афганцю,  Андрієві Макрушину…

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь