A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

У ДРУЖБІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Дата: 11.10.2019 18:03
Кількість переглядів: 592

В історії нашої Батьківщини є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а також й  державне свято - День захисника України. Тому поєднання цих трьох свят є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників України та проявом поваги народу до них.

З цієї нагоди 11 жовтня у міському Палаці культури проведено святковий концерт. Керівництво громади, представники громадськості зібрались, щоб засвідчити свою повагу й подякувати тим, хто у різні часи стояв на захисті нашої Батьківщини, і тим, хто сьогодні на сході країни відстоює спокій нашого спільного дому – України. 

         Для захисників та гостей звучали пісні у виконанні народного вокального ансамблю «Дружбяночка, вокальних ансамблів «Журавушка», «Мереживо» та окремих солістів. Також свої виступи присутнім дарували танцювальний колектив «Силует», «Фенікс» та інші талановиті представники місцевої культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь