Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

У ДРУЖБІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Дата: 11.10.2019 18:03
Кількість переглядів: 627

Фото без опису

В історії нашої Батьківщини є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а також й  державне свято - День захисника України. Тому поєднання цих трьох свят є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників України та проявом поваги народу до них.

З цієї нагоди 11 жовтня у міському Палаці культури проведено святковий концерт. Керівництво громади, представники громадськості зібрались, щоб засвідчити свою повагу й подякувати тим, хто у різні часи стояв на захисті нашої Батьківщини, і тим, хто сьогодні на сході країни відстоює спокій нашого спільного дому – України. 

         Для захисників та гостей звучали пісні у виконанні народного вокального ансамблю «Дружбяночка, вокальних ансамблів «Журавушка», «Мереживо» та окремих солістів. Також свої виступи присутнім дарували танцювальний колектив «Силует», «Фенікс» та інші талановиті представники місцевої культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь