Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

ЯКІСТЬ ВОДИ У ДРУЖБІ ВІДПОВІДАЄ САНІТАРНИМ НОРМАМ

Дата: 24.11.2019 13:00
Кількість переглядів: 1289

Фото без опису

Останні декілька днів в соціальній мережі «Фейсбук» дуже палко обговорюється питання з приводу якості води, що тече в даний час із кранів у м. Дружба.

На сьогоднішній день нова свердловина, яка знаходиться біля міської ради по технічним причинам не працює, але до нового року цю проблему буде усунуто. На даний час вода місцевим жителям подається зі свердловини, яка знаходиться по вул. Паркова. Якість води відповідає всім санітарно-епідеміологічним нормам та постійно контролюється (сертифікат якості додається).

Міський голова пропонує всім, хто зіткнувся з проблемою якості води, звернутися до нього особисто з даним питанням. У присутності комісії порушене питання буде розглянуто та взято пробу води для лабораторного дослідження.

Проблема «іржавої» води в Дружбі має місце, але вона не настільки кричуща, як її хочуть піднести деякі діячі. Для реального розв’язання цієї проблеми потрібно замінити старі трубопроводи. Нагадаємо, що по вул. Набережна, Артеменко, Карла-Маркса було замінено старі трубопроводи, яким виповнилося 50-60 років. У наступному році планується заміна по вул. Базарна, Миру. Тож найближчим часом це питання не буде турбувати наших жителів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь