Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

«ЗІГРІЄ СЕРЦЕ ДОБРОТА»

Дата: 04.12.2019 10:48
Кількість переглядів: 1041

Фото без опису

Під такою назвою в День людей з особливими потребами, який весь світ відзначає 3 грудня, в КЗ «Дружбівський міський Палац культури» проведено культурно-розважальну програму,  приурочену до цієї дати. На захід запросили дітей та їх батьків, які відносяться до цієї категорії. Крім запрошених, завітав і заступник голови міської ради О.В.Пашковський, який зазначив, що в цей день хотілося б віддати шану цим дітям, які попри свої недуги демонструють свої надможливості і стають для нас прикладом мужності та рішучості зайняти активну життєву позицію. Олег Вікторович від усієї громади побажав їм міцного здоров’я, сили духу і ніколи, ні за яких обставин не здаватися і не втрачати надії.

Культурно-розважальна програма складалась з конкурсів, вікторин, МУЗИЧНИХ  ПРИВІТАНЬ ВИХОВАНЦІВ ПАЛАЦУ КУЛЬТУРИ. Привернула увагу присутніх і виставка мистецьких виробів, виготовлених дітьми-інвалідами. Крім того, на завершення свята кожна дитина з обмеженими можливостями отримала від міської ради солодкі подарунки.

В цілому, захід пройшов в атмосфері домашнього затишку. Працівникам Палацу культури все ж вдалося відволікти дітей з особливими потребами від повсякденних негараздів, дали їм можливість насолодитися виступами талановитих дітей і ще раз зрозуміти: найважливіше, що має кожен з НАС— це життя! І ним потрібно насолоджуватися не зважаючи ні на що.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь