A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

ДРУЖБІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЄВГЕН ХАРИТОНОВ ДОСТРОКОВО СКЛАВ ПОВНОВАЖЕННЯ ГОЛОВИ

Дата: 05.06.2020 12:24
Кількість переглядів: 869

Фото без опису

04 червня 2020 року на засіданні 47 сесії восьмого скликання до депутатів звернувся міський голова Євген Харитонов із заявою про дострокове складання повноважень.

Ця заява для всіх присутніх у залі стала несподіванкою.

Євген Іванович зазначив, що за 3 роки 5 місяців роботи у Дружбівській громаді було зроблено чимало. Це  насамперед ремонт даху 16 будівель (адмінбудівлі, житлові будинки), відремонтовано та утеплено Палац культури, Дружбівський НВК, ремонт автомобільних доріг (вул. Гнібеди, Кожедуба та ін.), освітлено майже все місто, розчищено міський парк, підтримка у належному стані кладовища, стадіону, створено та відремонтовано спортивну школу, придбано УЗД-апарат, стоматологічне крісло. В селі Дорошівка на даний момент ведуться роботи з впорядкування адмінбудівлі. А в селі Чуйківка освітлено вулиці, добавлено водопровід, до якого підключено 83 особи, відремонтовано ФАП, на базі відпочинку встановлено дитячий майданчик, на даний час ведуться роботи з ремонту церкви. На завершення Євген Іванович подякував усім присутнім за три непростих, але яскравих років спільної роботи.

Депутати практично одноголосно проголосували "за".

Окрім того, на сесії розлянули та прийняли рішення про утворення КП «АТП Дружба», внесення змін до бюджету 2020 року, місцеві податки і збори, затвердження переліку та вартості медичних послуг, внесення змін до структури та штатного розпису  КНП «Дружбівський ЦМСД» та інші питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь