A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

У ДРУЖБІ ВІТАЛИ МЕДИКІВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 19.06.2020 11:10
Кількість переглядів: 1412

Фото без опису

Напередодні Дня працівників медицини секретар міської ради Інна Родоман, Оксана Скварцова - предсавник народного депутата України Деркача, головний лікар Михайло Супрун привітали з професійним святом лікарів, медичних сестер, санітарів, техперсонал.

Інна Євгеніївна у своєму виступі зазначила, що праця медиків є однією із найбільш благородних та жертовних. Медиків недаремно називають хранителями життя, адже вони першими приходять на допомогу у найскрутніші хвилини і допомагають боротися за найцінніший скарб – здоров’я та життя. Найкращих працівників за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у наданні медичної допомоги населенню та з нагоди Дня медичного працівника нагородила почесними грамотами та побажала міцного здоров’я, благополуччя і добра.

Оксана Вікторівна вручила подяки від Андрія Деркача та дякувала присутніх за

благородну працю. «З нагоди свята – низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за вашу сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро та увага, даровані людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир», - зазначила під час привітання Оксана Вікторівна.

Михайло Володимирович також дякував присутніх за їх кропітку працю у цей нелегкий для всієї країни час та відзначив кращих працівників грамотами.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь