Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

ПРОВЕДЕНО ВІДКРИТУ ПЕРШІСТЬ МІСТА З ВОЛЕЙБОЛУ СЕРЕД ЖІНОЧИХ ТА ЧОЛОВІЧИХ КОМАНД

Дата: 23.08.2020 11:38
Кількість переглядів: 508

Фото без опису

22 серпня Дружбівською міською радою було проведено відкриту першість міста з волейболу серед жіночих та чоловічих команд, а також проведено першість міста з шахів.

У змаганнях взяли участь збірні команди з м.Конотоп, м.Кролевець, м.Путивль, м.Глухів, команда «ВАНТ» м.Шостка та наша команда «Рідне місто» м.Дружба.

Перед початком гри з вітальним словом до учасників звернулися секретар міської ради Інна РОДОМАН, яка подякувала спортсменам за розвиток та популяризацію волейболу і побажала усім чесної та безпечної гри, гідної перемоги.

Команди показали високий рівень підготовки та жагу до перемоги. Боротьба точилася не лише за кожну виграшну партію, але і за кожне залікове очко. У підсумковому результаті серед жіночих команд кубок здобула збірна команда м.Глухів, ІІ місце завоювала команда «Рідне місто» м.Дружба та ІІІ місце посіли волейболісти з м.Конотоп. Серед чоловічих команд І місце вибороли команда «ВАНТ» м.Шостка, ІІ місце здобула збірна команда с.Чернеча Слобода, а почесне ІІІ місце посіла команда «Рідне місто» м.Дружба.

За результатами гри з шахів І місце посів Олександр Шаповалов, ІІ місце - Ігор Лисенко, ІІІ місце - Станіслав Польшин.

Призери та перможці нагороджені кубками, медалями та грамотами Дружбівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь