A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

ОСВІТЯН ДРУЖБІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ - ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Дата: 02.10.2020 13:24
Кількість переглядів: 546

Фото без опису

2 жовтня з нагоди Дня працівників освіти секретар Дружбівської міської ради Інна Родоман, Євген Харитонов, Олексій Котляров, Оксана Скварцова та Алла Мелешко – начальник відділу освіти Дружбівської міської ради особисто завітали в кожний освітній заклад громади та привітали колективи з їх професійним святом.

У своєму виступі Інна Євгенівна наголосила: «Без перебільшення професія вчителя – найблагородніша серед інших. Адже Вам довіряють найцінніше – Дитину. Саме Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, даєте мудрі поради, допомагаєте знайти своє місце в житті. В день Вашого професійного свята бажаємо Вам, шановні освітяни, міцного здоров'я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги».

Євген Іванович висловив щиру вдячність кожному педагогу за натхненну і самовіддану працю, за непохитну віру у кожного учня, за розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям.

Окрім того, нагороджено одних із кращих працівників освіти грамотами, подяками народного депутата України Андрія Деркача та Дружбівської міської ради за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь