A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

ВІДБУЛАСЬ УСТАНОВЧА СЕСІЯ ДРУЖБІВСЬКОЇ ОТГ

Дата: 27.11.2020 15:59
Кількість переглядів: 540

Фото без опису

27 листопада 2020 року свою установчу сесію провела Дружбівська міська рада за участі новообраних голови та депутатів міської ради, керівників установ, організацій громади.

Розпочав установчу сесію голова територіальної виборчої комісії, який оголосив результати виборів міського голови та депутатів. Депутатський корпус  Дружбівської ОТГ склав 22 депутати.

Відбулася і присяга обраного голови  ОТГ - Євгена Харитонова та всіх депутатів ради. Проголосивши присягу, голова Дружбівської ОТГ подякував за висловлену довіру та закликав депутатський корпус працювати на благо громади. З таким позитивним настроєм розпочалася робота установчої сесії на якій обрали секретаря ради  та призначили старост. За пропозицією міського голови та результатами таємного голосування секретарем ради одноголосно обрано депутата  Родоман Інну, а старосту по селу Чуйківка – Олега Чернова, а по селу Дорошівка – Сергія Власова. Потому новообрані депутати перейшли до розгляду інших питань порядку денного сесії, а саме: утворення постійних комісій ради, затвердження Положення про постійні комісії та положення про старосту та інші.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь