A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

«СВЯТКУЙ, ПОЕТИЧНА ДРУЖБА!»

Дата: 19.03.2021 15:31
Кількість переглядів: 2351

Фото без опису

Під такою назвою 19 березня проведено поетичний вечір, присвячений Всесвітньому Дню Поезії Дружбівським Палацом культури спільно з міською бібліотекою.

Фото без описуМайже кожна людина у своєму житті пробувала писати вірші, це, так би мовити, певний перехідний етап у становленні особистості, адже саме поезією легше всього висловити свої почуття. Вірш це завжди річ інтимна та чуттєва. Але часом важко поділитися своїми творіннями в силу сором’язливості, невпевненості в собі, самокритичності. І на цьому вечорі поети нашого міста зібралися, щоб у такому тісному і домашньому колі поділитися своєю поезією. Це був своєрідний вечір для душі, бо словами можна лікувати душу.

Фото без опису

Сьогодні на заході було зачитано вірші Любов Іванівні Устинової, якої на превеликий жаль немає вже разом з нами, а директор Палацу культури Тетяна Левіна – онука Любові Іванівні особисто передала до бібліотеки збірку віршів і казок своєї бабусі.

Своїми творіннями з нами ділилися Володимир Жуков, Тетяна Кабанова, Іван Мурзін, Юлія Маханькова (дистанційно), Ірина Ткаченко.

Протягом всього вечора у залі панувала душевна атмосфера, всі присутні прониклися кожною прочитаною поезією, проживали кожен вірш. Цей захід подарував неймовірний запал та заряд натхнення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь