Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

У ДРУЖБІ ПРОВЕДЕНО ЮНАЦЬКИЙ ТУРНІР З ФУТБОЛУ ПАМ’ЯТІ В.ЛЯХНИЦЬКОГО

Дата: 23.05.2021 11:11
Кількість переглядів: 876

Фото без опису

22 травня на міському стадіоні був проведений традиційний сьомий юнацький турнір пам’яті дитячого тренера Володимира Ляхницького. Цьогоріч участь приймали хлопчаки 2010-2011 року народження.

У вирішальній зустрічі за І місце зійшлись команди ДЮСШ імені Маміашвілі з м. Конотоп та їхні однолітки з шосткинської «Барси». В напруженій боротьбі перемогу одержали конотопські юнаки (тренер ОюБолотов) з рахунком 2:0. У матчі за ІІІ місце наші дружбівці зустрілися з командою з Середино-Буди. Запеклий поєдинок закінчився з мінімальною перевагою дружбівців з рахунком 1:0. Наших юнаків готували тренери С.Губенко та Ю.Шульга.

Команди-призери були нагороджені кубками, грамотами та цінними подарунками. Змагання проходили під егідою міського голови Євгена Хаитонова. Допомогу у проведенні змагань надавали голова профспілкового комітету ПЧ-6 Хутір-Михайлівської дистанції колії М.Демченко та син Володимира – Анатолій Ляхницький.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь