A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

ДРУЖБІВСЬКА ГРОМАДА ВІДЗНАЧИЛА ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Дата: 18.06.2021 20:38
Кількість переглядів: 1669

Фото без опису

18 червня, напередодні Дня медичного працівника, проведено святковий концерт у Дружбівському міському Палаці культури.

   На початку свята виступили  голова міської ради Євген Харитонов, перший заступник голови міської ради Антоніна Шаповалова, депутат Сумської обласної ради Олексій Котляров, головний лікар Володимир Супрун, які привітали медпрацівників з професійним святом, дякували за їх професійну майстерність, чуйність, доброту та побажали міцного здоров'я, успіхів в роботі, щастя, добробуту. За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я громади та з нагоди святкування професійного свята - Дня медичного працівника, кращі представники медичної галузі громади були нагороджені Почесними грамотами, Подяками та подарункам.

   Неповторними та яскравими художніми номерами щиро вітали всіх присутніх зі святом колективи, вокалісти, актори-аматори Палацу культури. Артисти доклали всіх зусиль, аби створити гарний святковий настрій усім, хто завітав на свято.

   Шановні працівники охорони здоров’я! Від щирого серця бажаємо Вам щоб у вашому житті було більше щастя і радості, світлих перспектив, міцного імунітету від хвороб і конфліктів і щоб Вас ніколи не підводило власне здоров’я. Бажаємо бути завжди переможцями у боротьбі за життя і здоров’я людини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь