A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

30 вересня в Україні відзначається День усиновлення

Дата: 30.09.2021 09:20
Кількість переглядів: 2062

 

Фото без опису30 вересня, в день святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії в Україні відзначається День усиновлення, який став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей. Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. 

Усиновлення — це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами і обов’язково надбаннями і дитини, і дорослого. І тому в цей день хочеться від щирого серця привітати тих відважних батьків, які здійснили цей відповідальний крок і взяли дитину у свою родину, побажати їм розуміння, доброти, терпіння та здоров’я. Адже бути батьками — це один із найважливіших обов’язків, який доводиться виконувати у житті, але водночас найбільш цікавий та гідний старань.

У нашій громаді також є такі родини, в яких діти знайшли любов, турботу і розуміння – це 6  сімей, які усиновили дітей та 5 сімей, які виховують  дітей під опікою.

Нехай у кожному домі, у кожній родині щодня лунає щасливий дитячий сміх, нехай жодна дитина не буде одинокою, а ваші батьківські серця завжди будуть відкритими для тепла, ласки і любові, які так необхідні усім дітям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь