Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

ПОЧУЙ СЕБЕ У ЦЬОМУ СВІТІ

Дата: 03.12.2021 16:36
Кількість переглядів: 1060

Фото без опису

Сьогодні, 3 грудня – Міжнародний день з інвалідністю. Цей день є нагадуванням про необхідність виявляти турботу і милосердя до людей із особливим потребами. Визначення особливої дати – це привід замислитися над проблемами, з якими щоденно стикаються люди з інвалідністю, посилити увагу до захисту їх гідності, прав і благополуччя.

Серед читачів бібліотек Дружбівської громади люди з обмеженими можливостями так само вільно користуються бібліотечним фондом, беруть участь у масових заходах, мають безперешкодний доступ до мережі Інтернет для отримання актуальної інформації.

Так, у бібліотеках сьогодні було проведено ряд заходів : година милосердя «Людина починається з добра» (Дружбівська міська публічна бібліотека), день розради «Дай серця твого доторкнутися словом», (Чуйківська сільська бібліотека),  виставка-порада «Дивись на мене, як на рівного…»(Журавська міська бібліотека).

Ми бажаємо кожному з них витримки, мужності, оптимізму та віри в світле майбутнє!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь