A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

ПІСЛЯ НОВОРІЧНИХ СВЯТ РОЗПОЧАЛАСЬ ОБЛАСНА ПЕРШІСТЬ З ХОКЕЮ У ДРУЖБІ

Дата: 10.01.2022 09:14
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

Цьогоріч приймають участь 12 команд області, які розподілені на 3 групи. Наші хокеїсти виступають у групі зі спортсменами з Конотопу, Шостки та Кролевця. Ця група вважається найбільш складною. Всі команди добре укомплектовані гравцями та мають давні хокейні традиції.

Сьогодні, у першій зустрічі, наші спортсмени приймали вдома на оновленому хокейному майданчику ХК «Конотоп». Не дивлячись на те, що погода не зовсім сприяла проведенню змагань, гравці обох команд показали цікавий видовищний хокей. Більш впевнено виглядали володарі майданчику, які мали багато можливостей відкрити рахунок, але глядачі перший гол побачили тільки у другому періоді. На жаль, шайба потрапила до сітки воріт ХК «Дружба». Господарі доклали багато зусиль, щоб зрівняти рахунок, але дуже добре грав воротар гостей. І все ж таки фортуна посміхнулася дружбівцям. За 5 хв. до закінчення третього періоду Іван Комаров зрівняв рахунок. Основний час так і закінчився в нічию. І додатковий час теж не виявив переможця. Долю матчу вирішували штрафні кидки. Кращими виявилися конотопчани, які перемогли з рахунком 2:1.

Наступну гру ХК «Дружба» проведе 15 січня у м.Кролевець, а 16 січня на своєму майданчику зустрінеться з переможцями Чемпіонату області 2021 ХК «Шостка».

Бажаємо гравцям успіхів!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь