A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

ХК «ДРУЖБА» ПЕРЕМОГЛА ТОГОРІЧНОГО ЧЕМПІОНА ХК «ШОСТКА»

Дата: 17.01.2022 09:31
Кількість переглядів: 329

"Дружба" невдало стартувала у чемпіонаті. Після домашньої поразки на команду очікував виїзд до тогорічного чемпіона. Безумовно, що переможцем цієї зустрічі багато хто бачив господарів майданчика. Забігаючи вперед, скажемо відверто, краще виглядали шосткинці. Гості збудували свою гру від оборони. ХК «Шостка» з перших хвилин міцно заволоділа ініціативою та на кожній ділянці майданчика повели жорстку боротьбу. Наші хокеїсти витримали цей натиск до кінця зустрічі, грали дуже зібрано та рішуче. У середині першого періоду Комаров та Лещенко викотилися на одного захисника.

Відійшовши від суперника і зблизившись із воротарем, Ігор видав пас точно на клюшку Комарову, і шайба прослизнула повз щиток голкіпера. Минуло лише кілька хвилин, як аналогічна ситуація повторилася біля протилежних воріт. Господарі відновили рівновагу, впевнено розпорядившись шайбою на «пятачці». Тепер успіх святкували господарі – 1:1. На початку другого періоду перевага господарів ставала все більш переконливою. ХК «Шостка» окупувала зону та протягом трьох хвилин шайба не залишала половину гостей. Двічі шайба потрапляла у штангу, у поті чола працював молодий воротар Мар'ян Молнар.

Але й він не зміг врятувати становище, коли на секунду забарилися партнери, дозволили нападнику добити шайбу з близької відстані. За п'ять хвилин до перерви підхопивши шайбу в середній зоні, Лещенко простяг її до кола вкидання. Захисник, що його наздоганяв, не встиг завадити сильному кидку в дальній кут. І на другу перерву команди пішли з нічийним рахунком. І заключний період пройшов у цікавій, швидкій грі. Перевага господарів ставала все більш переконливою.

Захисники дружбівців намагалися не помилятися, гостро та вміло діючи на контратаках. Вже всі гравці і глядачі приготувалися до овертайму, як Дружба організувала швидку атаку на ворота шосткинців. Послідував швидкий прохід лівим флангом - кидок і шайбу, що відскочила від борту, в дотик переправляє у ворота Комаров. Доля матчу практично вирішилася за 30 секунд до фінальної сирени. ХК «Дружба» перемогла з рахунком 3:2! Так тримати!!!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь