A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

ХК «ДРУЖБА» ПОСІЛА ПЕРШЕ МІСЦЕ У ГРУПІ ТА ВИЙШЛА В ПЛЕЙ-ОФФ ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ

Дата: 07.02.2022 09:45
Кількість переглядів: 462

Фото без опису

Чудова погода, велика кількість глядачів, радісні посмішки. Це створювало святкову атмосферу, віщувало гарний хокейний поєдинок двох старих суперників. Ковзанка зібрала велику кількість уболівальників. Підтримати свою команду приїхали й любителі хокею із Шостки. Все віщувало свято. І великий хокей відбувся! За розпалом пристрастей, настрою команд було ясно, що глядачі навряд чи побачать у цьому захоплюючому поєдинку багато закинутих шайб.

Гра пройшла у гостросюжетній, захоплюючій боротьбі. Гості з перших хвилин одразу ж захопили ініціативу до своїх рук. Вони застосували тактику силового тиску по всьому полю і, граючи на високих швидкостях, створили низку небезпечних моментів біля наших воріт. Однак їх дещо вибило із колії вилучення, отримане нападником на рівному місці. Після виграного вкидання та кидка від синьої лінії нашого захисника, вміло підставив клюшку на п'ятачку Клімов і шайба опустилася у сітку. Рахунок відкритий. Це трохи охолодило запал суперника, проте напруга біля воріт ХК «Дружби» не спадала. Але переграти нашого молодого воротаря гості не могли. Він кидався з кута в кут, раз у раз роблячи кульбіти, але ворота до перерви зберіг на замку. Забий хтось із шосткинців шайбу, можливо, іншим був би і результат, але переграти на п'ятачку суперника і воротаря М. Молнара, який чудово зіграв, не зуміли. Чітко зіграли дружбівці в обороні. Малюнок гри у другому відрізку матчу не змінився, проте він пройшов без закинутих шайб.

У заключному періоді наші земляки, на превелике задоволення своїх уболівальників, виявили характер і волю до перемоги: не лише витримали високий темп, а й збільшили розрив у рахунку. В результаті швидкої контратаки, здійснюючи свій маневр вперед, Комаров завдав кидка по воротах. Воротар невдало відбив шайбу і К. Молнар, який самотньо стояв на п'ятачку, добив її в сітку. Все ж таки доля матчу довгий час була під питанням. Причому найбільш реальний шанс наздогнати дружбівців у рахунку гості отримали в середині матчу - настала низка вилучень у господарів майданчика. І ось що дивно. За цей період шосткинці не створили майже нічого біля воріт. Вони мудрували, передавали шайбу один одному, і Латиш разом із Маханьковим, Комаровим та Лещенко руйнували їх невигадливі комбінації. Таким чином, набравши 13 очок, незалежно від останньої гри, ХК «Дружба» посіла перше місце у групі та вийшла у плей-офф чемпіонату.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь