A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

ПРОЙШЛИ ЗАКЛЮЧНІ ІГРИ ЧЕМПІОНАТУ ОБАСТІ З ХОКЕЮ

Дата: 21.02.2022 10:02
Кількість переглядів: 391

Фото без опису

Цими вихідними днями пройшли заключні ігри Чемпіонату області з хокею. У півфінальному матчі ХК «Дружба» зустрівся з ХК «Шостка». Це була вже третя зустріч команд у цьому сезоні. Гра почалась з атак шосткинців, які незабаром відкрили рахунок у матчі. Дружбівці не зламались під натиском суперника і наприкінці першого періоду зрівняли рахунок. Відзначився К.Молнар.

У другому періоді гра трішечки вирівнялась і вже у наших хокеїстів були явні моменти для взяття воріт. Одним з них скористався Р.Комаров, але шосткинці буквально відразу зрівняли рахунок. В середині періоду Комаров, вийшовши сам на сам з голкіпером, повинен був збільшувати рахунок, але не скористався гарною нагодою. Та все ж наприкінці періоду Климову вдалося проштовхнути шайбу у ворота, вивівши дружбівців уперед – 3:2. У заключному періоді більш молоді хокеїсти Шостки скористались своєю перевагою швидкості та тричі закидували шайбу у ворота нашого голкіперу. Гра закінчилась з рахунком 5:3 на користь шосткинців, які вийшли до фіналу чемпіонату.

Наступного дня в матчі за ІІІ місце ХК «Дружба» зустрівся з Конотопом. Гра склалась невдало для наших хокеїстів, які у двох періодах пропустили три «сухих» шайби. Надалі гравці команди зібрались, але зуміли відквитати тільки дві шайби за рахунок Комарова і Маханькова. Але цього було мало для перемоги. Програвши зустріч, хлопці залишились без медалей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь