A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

У ДРУЖБІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОВЕДЕНО ЗБОРИ ПРЕДСТАВНИКІВ МІСЬКОЇ ВЛАДИ З АКТИВОМ ГРОМАДИ

Дата: 26.02.2022 18:24
Кількість переглядів: 358

 

 

26 лютого 2022 року проведено загальні збори керівництва міської ради з начальником районного відділу поліції В.Єроховим, депутатами міської ради, керівниками установ, організацій громади та активом громади.

Прийнято рішення щодо створення мобільних бригад з охорони громадського порядку, які патрулюватимуть населеними пунктами громади у комендантську годину. Бажаючі вступити до мобільної бригади звертайтесь до депутата міської ради І.Кубрака, тел. 0973950209.

Начальник районного відділу поліції Віталій Єрохов наголосив на тому, що у разі виявлення різнокольорових міток, підозрілих предметів звертатися до мобільної бригади (керівник Ігор Кубрак – 0973950209) або в поліцію.

З підприємцями обговорили питання врегулювання цін. Громада забезпечена продуктами першої необхідності. У супермаркеті «Наш край» відсьогодні вже можна розраховуватися платіжними картками.

Головний лікар М.Супрун повідомив, що лікарня потребує перев’язочний матеріал. Тому, будь ласка, у кого є можливість надайте таку допомогу.  На сьогоднішній день Шостка, Глухів забезпечені донорською кров’ю. Але у разі потреби всі бажаючі для здачі крові мають змогу записатися в чергу за номером тел. 0979636001 (гол. лікар).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь