A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

У ДРУЖБІВСЬКІЙ ЛІКАРНІ ПРОВОДИТЬСЯ ВАКЦИНАЦІЯ

Дата: 03.06.2022 11:15
Кількість переглядів: 1535

Фото без опису

Попри воєнні дії на території нашої країни, вакцинальна компанія продовжується. Вакцини є в наявності. Підготовлені як лікарі, так і медичні сестри, які на сьогоднішній день всі на місці.

На жаль, коронавірусна хвороба нікуди не ділася. При обстеженні продовжуєтбся виявлення позитивних результатів. Найважливіша профілактика від вірусу це вакцинація, що позитивно зарекомендувала себе протягом року і засвідчила якщо люди захворіли, то буде легкий перебіг.

Звертаємо увагу на необхідності проведення ІІІ дози (бустерної) вакцинації від COVID-19. Термін між другою та третью дозою не повинен перевищувати 90 днів. У разі прострочення терміну вакцинування третью дозою, вакцинацію повинно буде розпочинати з першої дози. Тому будь ласка, не відтерміновуйте.

Фото без опису

Також звертаємо увагу на те, що зростає захворюваність на небезпечні інфекції такі як правець, дифтерія, кір, поліомієліт та інші. Для запобігання інфікуванням тяжкими інфекціями рекомендуємо вчасно вакцинувати своїх дітей та себе.

У Дружбівський амбулаторії наявні всі вакцини для дитячого населення громади за календарем щеплення. Тому будь ласка якщо вашій дитині підходить час робити щеплення за графіком або є пропущені вакцини, звертайтесь до свого сімейного лікаря або педіатра.

Пам’ятайте, що від деяких інфекцій ліків не існує, єдиним захистом є вакцинація.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь