A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

У ГРОМАДІ ВІТАЛИ МЕДИКІВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 17.06.2022 10:12
Кількість переглядів: 1341

Вже стало доброю традицією напередодні Дня медичного працівника кожного року висловлювати слова щирої вдячності та поваги за професіоналізм, самовідданість та щоденну наполегливу, нелегку працю представникам медичної сфери Дружбівської громади.

Зі словами вдячності та привітання до медиків звернулия міський голова Євген Харитонов, перший заступник міського голови Олег Пашковський. "Попри всі негаразди, ви гідно виконуєте свій професійний обов’язок, щоденно засвідчуючи, що здоров’я мешканців нашої громади у надійних руках. Велика вдячність і шана вам за невтомну працю, за самовідданість і любов до людей", - зазначив Євген Іванович.

Вручили медичним працівникам подяки за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток і надання первинної медичної допомоги населенню, працьовитість і відповідальність та з нагоди професійного свята Дня медичного працівника.

З вітальним словом до своїх колег звернувся головний лікар Михайло Супрун. Він відзначив здобуті протягом року досягнення, висловив слова подяки трудовому колективу за згуртованість у досягненні поставлених цілей і також вручив кращим медичним працівникам грамоти та подяки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь