A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!!! Домогосподарства, у яких ВИКЛЮЧНО ПІЧНЕ ОПАЛЕННЯ мають можливість звернутися до міської ради для оформлення документів на безоплатне отримання деревини паливної.

Дата: 24.10.2022 14:06
Кількість переглядів: 882

 

Фото без опису ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!!!

Відповідно до РОЗПОРЯДЖЕННЯ (переглянути) Голови обласної державної адміністрації №354-ОД "Про забезпечення населення територій, прилеглих до зони проведенні воєнних (бойових) дій, деревиною паливною під час осінньо-зимового періоду в умовах воєнного стану" затверджено:

1. Переліки та обсяги деревини паливної в межах кількості домогосподарств, які потребують забезпечення деревиною паливною (переглянути).

2. Порядок безоплатного розподілу деревини паливної серед домогосподарств (переглянути).

3. Порядок доставки деревини паливної (переглянути).

та РОЗПОРЯДЖЕННЯ (переглянути) міського голови №45-ОД "Про забезпечення населення Дружбівської міської ради деревиною паливною під час осінньо-зимового періоду в умовах воєнного стану"

власники (наймачі) домогосподарств, у яких ВИКЛЮЧНО ПІЧНЕ ОПАЛЕННЯ мають можливість звернутися до міської ради для оформлення документів на безоплатне отримання деревини паливної.

Першочергово забезпечуються домогосподарства, в яких зареєстровані або проживають: 

- сім‘ї військовослужбовців та членів територіальної оборони ЗСУ;

- багатодітні сім‘ї;

- неповні (очолювані одним з батьків) домогосподарства з дітьми;

- малозабезпечені домогосподарства з дитиною/дітьми;

- особи з інвалідністю;

лише непрацездатні особи.

Обов‘язково!!!  

Документи необхідні для оформлення:

1. Заява на отримання деревини паливної.

2. Копія паспорта громадянина України, для іноземців та осіб без громадянства – документа, що посвідчує особу та підтверджує її спеціальний статус (з пред’явленням оригіналу).

3. Копія картки платника податків (з пред’явленням оригіналу).

4. Довідка, що підтверджує місце реєстрації/проживання заявника в домогосподарстві, яке потребує забезпечення деревиною паливною.

5. Довідка про склад сім’ї заявника, які зареєстровані/проживають разом з ним в домогосподарстві, яке потребує забезпечення деревиною паливною.

6. Копія документів, що підтверджує право власності або користування житловим приміщенням, домогосподарство якого потребує забезпечення деревиною паливною (з пред’явленням оригіналів).

7. Довідки або копії документів, що підтверджують право заявника або членів його сім’ї, які зареєстровані/проживають разом з ним в домогосподарстві, яке потребує забезпечення деревиною паливною, на пільгу або статус (з пред’явленням оригіналу для посвідчень).

8. Довідки від територіальних підрозділів АТ «Сумигаз» та АТ «Сумиобленерго» щодо не використання природного газу або електричної енергії для індивідуального опалення в житловому приміщенні, домогосподарство якого потребує забезпечення деревиною паливною.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь