Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

РЕЄСТРАЦІЯ НА ГРОШОВУ ДОПОМОГУ ЗА ПІДТРИМКИ JERU

Дата: 10.07.2023 14:34
Кількість переглядів: 5602

Фото без опису

В рамках проекту «Багатоцільова фінансова допомога в Сумській області» за підтримки Welthungerhilfe/Спільного реагування на надзвичайні ситуації в Україні (JERU) для реєстрації бенефіціарів на грошову допомогу команда ГО «Сумське громадське коло» планує візит 14.07.2023 до Дружбівської громади Сумської області (приміщення міського Палацу культури близько 10-ї години).

Спільне реагування на надзвичайні ситуації в Україні (JERU) - це спільна програма трьох міжнародних організацій (Welthungerhilfe, Consern Worldwide та СЕЅѴІ) з надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам в Україні. Програма працює через національного партнера Сумське громадське коло для реєстрації (переміщених) сімей, які мають право на отримання грошової допомоги (критерії прийнятності включають: переміщення внаслідок конфлікту, або перебування в місті конфлікту, наявність в родині осіб на утриманні, наявність вагітних жінок або літніх людей без супроводу чи відсутність доходів і соціальних виплат). Якщо ви вважаєте, що відповідаєте цим критеріям, будь ласка завітайте на реєстрацію.

Сумське громадське коло і JERU не можуть гарантувати, що кожен зареєстрований отримає допомогу, і обмежує право застосовувати додаткові критерії, якщо кількість зареєстрованих бенефіціарів перевищує доступні ресурси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь