A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

РЕЄСТРАЦІЯ НА ГРОШОВУ ДОПОМОГУ ЗА ПІДТРИМКИ JERU

Дата: 10.07.2023 14:34
Кількість переглядів: 5004

Фото без опису

В рамках проекту «Багатоцільова фінансова допомога в Сумській області» за підтримки Welthungerhilfe/Спільного реагування на надзвичайні ситуації в Україні (JERU) для реєстрації бенефіціарів на грошову допомогу команда ГО «Сумське громадське коло» планує візит 14.07.2023 до Дружбівської громади Сумської області (приміщення міського Палацу культури близько 10-ї години).

Спільне реагування на надзвичайні ситуації в Україні (JERU) - це спільна програма трьох міжнародних організацій (Welthungerhilfe, Consern Worldwide та СЕЅѴІ) з надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам в Україні. Програма працює через національного партнера Сумське громадське коло для реєстрації (переміщених) сімей, які мають право на отримання грошової допомоги (критерії прийнятності включають: переміщення внаслідок конфлікту, або перебування в місті конфлікту, наявність в родині осіб на утриманні, наявність вагітних жінок або літніх людей без супроводу чи відсутність доходів і соціальних виплат). Якщо ви вважаєте, що відповідаєте цим критеріям, будь ласка завітайте на реєстрацію.

Сумське громадське коло і JERU не можуть гарантувати, що кожен зареєстрований отримає допомогу, і обмежує право застосовувати додаткові критерії, якщо кількість зареєстрованих бенефіціарів перевищує доступні ресурси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь