A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

ПРАЦІВНИКИ МІСЬКОЇ РАДИ, СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ, ДЕПУТАТИ ДРУЖБІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВДАЛО РОЗПОЧАЛИ НАВЧАННЯ У ШКОЛІ СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

Дата: 14.12.2023 13:30
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

Декілька днів поспіль представники Дружбівської громади проходили курс навчання у Школі стратегічного розвитку громади у м.Ірпінь, який організовано Всеукраїнською ініціативою “Активна Громада” від Інституту “Республіка” і реалізується в рамках проєкту «Формування місцевого бачення відновлення України» та підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування наданим Національним Фондом Підтримки Демократії (NED).

І це тільки початок! Важливо, що громада розуміє важливість стратегічного розвитку і працює в цьому напрямку. Інтерес до майбутнього є головним стимулом до стратегічного планування. Для того, щоб відбувалися позитивні зміни в громаді, потрібна щоденна кропітка системна робота.

Після декількох днів напруженої роботи у Школі зі стратегічного розвитку громади ми маємо на меті створити власну стратегію розвитку саме нашої громади. Думаємо, що це справжній виклик для громади. По-перше, тому, що розробка стратегічного документу передбачає дуже великий обсяг роботи, а в сьогоднішніх умовах – це, взагалі, подвиг.

Велика вдячність нашим тренерам Олександрі та Віталію Гліжинським, Олександру Ковалю, Олександру Гнидюку та нашому координатору Марії Солодусі за надані цінні знання. Сподіваємось на скору зустріч!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь