A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дружбівська міська громада
Сумська область, Шосткинський район

МОЛОДЬ ДРУЖБІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ФОРУМІ "ПРО МОЛОДЬ"

Дата: 29.01.2024 13:45
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Молодь Дружбівської громади взяла участь у форумі «Про молодь» – побач, спробуй та скажи своє слово!"

Учасниками форуму з нашої громади були голова та члени ГО "Злагода STAR" Олена та Дар'я Митіна, Тетяна та Анастасія Демченко.

Представники молодіжного руху з різних куточків області приїхали на форм, щоб розширити платформу для спілкування, обміну досвідом, ідеями та можливостями для розвитку та участі в житті своєї громади.

До програми форуму увійшли ярмарок можливостей від лідерів та лідерок у сфері молодіжної участі, майстерки про участь молоді в різних сферах та суперовий Опен спейс з обговорення ключових тем про участь молоді в громаді, аналіз потреб молодих людей та пошук спільних рішень.

Дякуємо організаторам за таку чудову можливість, де ми мали змогу дізнаватися, обмінюватися ідеями, розширити співпрацю для вирішення актуальних проблем та сприяли створенню мережі зв'язків у молодіжному середовищі.

Ініціатива Форум "Про молодь" реалізовувся громадською організацією "Центр Євроініціатив" у партнерстві з МЦ "Романтика" та ВІ «Активна Громада» від ВГО «Інститут «Республіка» у межах проєкту "Peace Fellowship" за підтримки Німецької національної агенції програми Еразмус + Європейського Союзу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь